Heaters Partyverhuur Spijkenisse.

Wij verhuren diverse maten partytenten en alles om uw feest compleet te maken zoals, statafels, buffettafels, ronde terrastafels, biertafels, tafellinnen, stoelen, verwarming, verlichting, disco verlichting, koffiezet apparaten, chafing dish, soepketels, kledingrekken, barbecues, marktkramen, muziek sets, koelkast, verrijdbare bar, popcorn machines, suikerspin machines, springkussens, luchtkussens, abraham pop, sara pop, serviesgoed, rodeloper, afzetpalen, koorden enz.
Of u 1 stoel wilt huren of 100 stoelen, wij werken niet met een  minimum afname.  
Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en voor 3 dagen.
Dag 1 ophalen/bezorgen, dag 2 gebruik, dag 3 retour/ophalen.
Bij het huren van een partytent betaalt u € 100,- borg boven op de huurprijs.
Bij het huren van overige party artikelen betaalt u een borg van € 50,- boven op de huur prijs. Bij een combinatie van deze spullen wordt de borg € 100,- boven op de totaal huur prijs.

Verwarming huren Terrasverwarmer verhuur bij Feestverhuur Westland.
Laat je gasten niet in de kou staan en zorg dat het op je feest of evenement lekker warm is. Door gebruik te maken van onze heaters weet je zeker dat de gasten het altijd lekker warm hebben. Feestverhuur Westland is het verhuurbedrijf voor de verhuur van een terrasverwarmer of heater. Onze verwarmers werken op gas waardoor je geen rekening hoeft te houden met een spotcontact. Natuurlijk kunnen wij de verwarming met gasfles leveren. Feestverhuur Westland is de specialist in leveren van producten voor feesten partijenevenementen beurzen en horeca in o.a. de regio Westland, Den haag en Rotterdam.

Partyservice Oostzaan Feesttent, Pagodetent en Partytent verhuur.
Wilt u een feesttent huren voor een tuinfeest, verjaardag, luxe borrel of bedrijfsfeest? Partytent verhuur Partyservice Oostzaan heeft het allemaal! Door ons ruime assortiment kunnen wij u een oneindig aantal mogelijkheden bieden om van uw feest een succes te maken.

Partyservice Oostzaan heeft zich de afgelopen jaren breed ontwikkeld op verhuurgebied. Door onze brede ervaring is ons aanbod goed afgestemd op de wensen en behoeftes van de klant. Hierdoor kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden en zullen wij al snel de goedkoopste zijn in uw regio.

Wij kunnen naar wens verschillende type tenten leveren. In ons verhuur catalogus vindt u partytenten, pagodetenten en podiumtenten in verschillende maten en een uitgebreid aanvullend assortiment voor een  tentinrichting naar keuze.

Kies voor service en kwaliteit

Wij verhuren veilige tenten van hoge kwaliteit gemaakt van de beste materialen. Al onze pvc partytenten hebben een brandvertragend certificaat en onze pagodetenten voldoen aan de Europese brandveiligheidsnorm.

Heeft u vragen over de locatie waar de tent komt te staan? Of ben u geïnteresseerd naar onze mogelijkheden?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen met ons professionele team zullen wij dan tot een passende oplossing komen. Ook kunnen we een locatieopname doen zodat u zeker weet dat u het maximale uit uw feest kan halen.

U kunt u er voor kiezen om een partytent zelf op te zetten, maar met een paar kleine tips en een beschrijving kan iedereen dat! Heeft u liever het gemak dat wij alles opbouwen, dan kan dat natuurlijk ook. Ons team van professionele bouwers staat dan geheel tot uw beschikking.

Volledige tent inrichting

Aan een lege partytent of pagodetent heeft u natuurlijk nog weinig, daarom verhuurt Partyservice Oostzaan ook de geheel bijpassende tent inrichting. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan tafels, stoelen, biertap en verlichting. Maar ook voor de wat koudere nachten hebben wij de verwarming voor u klaar staan.

Stretchtent

Exclusieve stretchtenten verhuur voor uw event | Altiro Tenten. De stretchtent heeft een open karakter en organische vorm. Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten.Onze stretchtenten zijn beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.


Dj Trouwfeest

Tom Cosyns sluit jullie huwelijksdag af met een geweldig feest.  Een geweldig feest dat mensen nog lange tijd bij zal blijven valt of staat met de sfeer die er op de avond hangt. Muziek is binnen deze sfeer onmisbaar. U wilt dan ook een DJ huren die voldoet aan jullie wensen. Door de persoonlijke aanpak van De Trouwfeest kan dit allemaal. Hier kunt u een DJ trouwfeest huren die weet wat u wilt!